FALVEY MEMORIAL LIBRARY

You are exploring: VU > Library > Blogs > Falvey Memorial Library Blog > Sneak Peek: Falvey Reading Room Renovation – The New Ceiling

Sneak Peek: Falvey Reading Room Renovation – The New Ceiling

  • Posted by: Alice Bampton
  • Posted Date: September 26, 2016
  • Filed Under: Library News

The beautiful new ceiling in the Reading Room is installed and the scaffolding is gone! Indirect lighting is also installed around the perimeter of the ceiling.

The new ceiling.

The new ceiling.

 

The ceiling just before the renovation.

The ceiling just before the renovation.

 

Photographs by Alice Bampton, Communications and marketing Dept.


Like
1 People Like This Post

0 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

*

 


Last Modified: September 26, 2016