You are exploring: VU > Library > Blogs > Falvey Memorial Library Blog > Another Sneak Peek at the Reading Room Renovation

Another Sneak Peek at the Reading Room Renovation

  • Posted by: Alice Bampton
  • Posted Date: August 9, 2016
  • Filed Under: Library News

Renovation of the Reading Room is progressing. The latest highly visible change is the opening of the wall between Old Falvey and main Falvey to create a connection with the Learning Commons and enable ADA access to the Reading Room.

The view below shows the closed-off second floor lounge adjacent to the Scanning Lab.

DSC_1094 resize


This is the corridor which passes Special Collections and the Scanning Lab. The area behind the white barrier is where the lounge was.

DSC_1097 resize


And this view was taken in the Reading Room looking into the second floor of main Falvey.

DSC_1110 resize


Stay tuned to the Falvey Memorial Library blogs for renovation updates.


Photos by Alice Bampton, Communications and Marketing Dept.




No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment



Last Modified: August 9, 2016