FALVEY MEMORIAL LIBRARY



You are exploring: VU > Library > Blogs > Library News > New Study Space in Falvey Hall

New Study Space in Falvey Hall

The Falvey Hall foyer has been transformed from a 1960′s style library service space into a quiet, comfortable study space. Replete with “window” box seats, Celtic-style light fixtures, acoustical panels, and new furniture, it will provide an alternative to the main Library seating areas for those who want a whole new level of quiet study space.

In addition to the main lobby, the large reading room known for its two-story high ceiling and grand windows, will also be converted into a study space. Look for news about this space in a future blog.

These photos will give you an idea of what the Falvey Hall foyer looked like before and after the “facelift.”

 

Black & White Photograph Courtesy of Villanova University Archives; Color Photograph by Alice Bampton

Like

1 Comment »

  1. Comment by Judy — March 1, 2013 @ 10:49 am

    Great photos. This will provide another much needed study space.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

*

 


Last Modified: February 27, 2013